logo

WeRK Wekerlei Retro Klub

Werk Wekerlei Retro Klub
Nosztalgikus zenei esték finom vacsorával és italokkal a Wekerle Étteremben
Szeretsz a régi slágerekre bulizni, miközben finom vacsorát és italt fogyasztasz? 
Akkor a Werk Wekerlei Retro Klub tökéletes program neked!
A Werk Wekerlei Retro Klub a Wekerle Étteremben található, ahol hétről hétre élőzenei eseményeket szervezünk. A fellépő zenekarok a 80-as, 90-es és 2000-es évek legnépszerűbb slágereit hozzák el a színpadra, így biztosan találsz olyan dalokat, amelyekre szívesen táncolsz majd.
Finom vacsorák és kellemes italok várnak rád:
A finom vacsoráról és a kellemes italokról sem kell lemondanod. A Wekerle Étterem ízletes ételeket kínál, amelyeket friss, helyi alapanyagokból készítünk. Ezen kívül széles italválasztékot is találsz, a klasszikus koktéloktól a prémium sörökig és borokig.
A tökéletes hely a kikapcsolódásra:
A Werk Wekerlei Retro Klub a tökéletes hely arra, hogy egy kellemes estét tölts el a barátaiddal vagy a családoddal. Jöjj el és fedezd fel újra a régi slágereket, miközben finom ételeket és italokat fogyasztasz a Wekerle Étterem hangulatos környezetében!
Programok:
A Werk Wekerlei Retro Klubban minden héten más-más zenekar lép fel. A legfrissebb programokról a facebook oldalunkon tájékozódhatsz.
Helyszín:
WeRK – Wekerlei Retro Klub
Wekerle Étterem
Budapest, Pannónia u. 15.
Kapcsolat:
Email: rwc8rwc@gmail.com
Telefon: +36 (20) 254 0933
Várunk a Werk Wekerlei Retro Klubban!

Rólunk mondták - vendég visszajelzések

"Ezúton szeretnénk kifejezni legmélyebb köszönetünket azért, hogy hozzájárultak az esküvőnk tökéletes lebonyolításához. Az étterem csodálatos környezete, a figyelmes és barátságos kiszolgálás és az ínycsiklandó ételek mind hozzájárultak ahhoz, hogy ez az alkalom felejthetetlen legyen mindannyiunk számára. Önök nagyszerű munkát végeztek, és hálásak vagyunk azért, hogy emlékezetessé tették ezt a napot számunkra. Köszönjük!"
Réka és Zoli
"Az étterem fantasztikus volt! Minden tökéletes volt, az ételek ínycsiklandóak és frissek voltak, a szolgáltatás pedig kiváló. Igazán élveztük az itt töltött időt! Köszönjük."
Lippai Család
"Nagyon köszönjük Önöknek azt a figyelmet, amelyet az esküvőnk iránt tanúsítottak. A Wekerle Étterem csapata nélkül ez a nap nem lehetett volna olyan tökéletes. Hálásak vagyunk mindenért, amit tettek értünk, és örömmel ajánljuk az Önök szolgáltatásait másoknak is."
Klau és Péter
"Az étterem fantasztikus volt! Minden tökéletes volt, az ételek ínycsiklandóak és frissek voltak, a szolgáltatás pedig kiváló. Igazán élveztük az itt töltött időt! Szuper csapatépítő utáni kajálás volt! 🙂 "
"Nagyon köszönjük, hogy részt vettek ebben a meglepetés szülinapban. Az Önök vendégszeretete és figyelmessége megmutatta, hogy valóban fontosnak tartják, hogy az emberek jól érezzék magukat az étteremben. Biztos vagyok benne, hogy a 60.-at is nálatok fogom tartani!!"
Marcsi
"Az évzáró vacsora tökéletes választás volt számunkra! Az étterem közelsége és a finom ételek mindenkinek tetszett. Köszönjük az étterem csapatának a profi kiszolgálást és a figyelmességet, ami még szebbé tette az ünnepi vacsorát."