Üdvözöljük a Wekerle Étteremben, Wekerle közösség szívében, ahol az elegancia és ízvilág találkozik az önfeledt szórakozással!
Nálunk egy exkluzív és emlékezetes éttermi élmény várja Önöket, ahol az esküvők varázsa és a rendezvények eleganciája összetalálkozik.
Legyen szó esküvői ünnepségről, családi vacsoráról vagy üzleti eseményről, mi gondoskodunk róla, hogy minden pillanat felejthetetlen legyen.
Fedezze fel velünk a kulináris örömöket és az exkluzív ízeket, miközben a barátságos hangulat és a professzionális kiszolgálás körülveszi Önöket.
Élvezze a kényelmet és a stílust, miközben rendezvényeikre és esküvőikre tökéletes helyszínt biztosítunk.
Emellett havonta több koncertet és retro bulit szervezünk, hogy még színesebbé tegyük az itt töltött időt.
Várjuk Önöket szeretettel a Wekerle Étteremben, ahol az élet legfontosabb pillanatai válnak emlékezetessé!
A SÉFRŐL
A Wekerle Étterem büszkesége Fontányi Zoltán, séfünk, aki elhivatottsága és szorgalma révén kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújt vendégeinknek.
Zoli már kora gyermekkorától fogva a konyhában töltötte idejét.
Ezt követően hazai és nemzetközi konyhákon szerzett tapasztalatot, csiszolva tudását és bővítve repertoárját.
Zoli számára a főzés nem csupán munka, hanem szenvedély.
Minden ételbe beleönti a szívét és a lelkét, a legfrissebb szezonális alapanyagokat használva, kiemelve a magyar ízvilág jegyeit.
Kreatív tálalásmódja és kifinomult ízvilága lenyűgözi a vendégeket, akik egyaránt élvezhetik a hagyományos fogások modern köntösbe bújtatott változatait és a séf innovatív kreációit.
Zoltán a konyhában is igazi csapatjátékos, aki mentorálja a fiatal tehetségeket és átadja nekik a szakma fortélyait. Számára fontos a jó hangulat és a professzionális munka, ami a Wekerle Étterem konyhájának kiemelkedő teljesítményében is tükröződik.
Ha Ön egyaránt vágyik a finom ételekre és meghitt hangulatra akkor látogasson el a Wekerle Étterembe és kóstolja meg Fontányi Zoltán séf remekeit!
_________________________________________________________________________________________________________________________
A Wekerle Étterem másik büszkesége Fontányi Brigitta, séfünk, aki Erdély szívében, hagyományokkal átszőtt környezetben sajátítottam el a főzés tudományát, ahol a helyi alapanyagok és a családi receptek iránti szeretet határozta meg konyhaművészete alapjait.
„A főzés számomra nem csupán mindennapi feladat, hanem a kreativitás, a gondoskodás és a közösségi élmények forrása.
Nem csak a háztartásban és gyermek nevelésében állom meg a helyem, hiszen van egy kisfiunk, hanem immár a kispesti Wekerle Étterem séfjeként is dolgozom, ahol a magyar ízeket ötvözöm a modern gasztronómiai irányzatokkal.
Munkám során a minőségi alapanyagok használatára és a szeretettel készített fogásokra helyezem a hangsúlyt, hogy vendégeinknek valódi élményt nyújtsak minden egyes tányérral.”