logo

Rólunk

Üdvözöljük a Wekerle Étteremben, Wekerle közösség szívében, ahol az elegancia és ízvilág találkozik az önfeledt szórakozással!
Nálunk egy exkluzív és emlékezetes éttermi élmény várja Önöket, ahol az esküvők varázsa és a rendezvények eleganciája összetalálkozik.
Legyen szó esküvői ünnepségről, családi vacsoráról vagy üzleti eseményről, mi gondoskodunk róla, hogy minden pillanat felejthetetlen legyen.
Fedezze fel velünk a kulináris örömöket és az exkluzív ízeket, miközben a barátságos hangulat és a professzionális kiszolgálás körülveszi Önöket.
Élvezze a kényelmet és a stílust, miközben rendezvényeikre és esküvőikre tökéletes helyszínt biztosítunk.
Emellett havonta több koncertet és retro bulit szervezünk, hogy még színesebbé tegyük az itt töltött időt. 
Várjuk Önöket szeretettel a Wekerle Étteremben, ahol az élet legfontosabb pillanatai válnak emlékezetessé!

A SÉFRŐL

A Wekerle Étterem büszkesége Fontányi Zoltán, séfünk, aki elhivatottsága és szorgalma révén kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújt vendégeinknek.
Zoli már kora gyermekkorától fogva a konyhában töltötte idejét.
Ezt követően hazai és nemzetközi konyhákon szerzett tapasztalatot, csiszolva tudását és bővítve repertoárját.

Zoli számára a főzés nem csupán munka, hanem szenvedély.
Minden ételbe beleönti a szívét és a lelkét, a legfrissebb szezonális alapanyagokat használva, kiemelve a magyar ízvilág jegyeit.
Kreatív tálalásmódja és kifinomult ízvilága lenyűgözi a vendégeket, akik egyaránt élvezhetik a hagyományos fogások modern köntösbe bújtatott változatait és a séf innovatív kreációit.

Zoltán a konyhában is igazi csapatjátékos, aki mentorálja a fiatal tehetségeket és átadja nekik a szakma fortélyait. Számára fontos a jó hangulat és a professzionális munka, ami a Wekerle Étterem konyhájának kiemelkedő teljesítményében is tükröződik.

Ha Ön egyaránt vágyik a finom ételekre és  meghitt hangulatra  akkor látogasson el a Wekerle Étterembe és kóstolja meg Fontányi Zoltán séf remekeit!

Rólunk mondták - vendég visszajelzések

"Ezúton szeretnénk kifejezni legmélyebb köszönetünket azért, hogy hozzájárultak az esküvőnk tökéletes lebonyolításához. Az étterem csodálatos környezete, a figyelmes és barátságos kiszolgálás és az ínycsiklandó ételek mind hozzájárultak ahhoz, hogy ez az alkalom felejthetetlen legyen mindannyiunk számára. Önök nagyszerű munkát végeztek, és hálásak vagyunk azért, hogy emlékezetessé tették ezt a napot számunkra. Köszönjük!"
Réka és Zoli
"Az étterem fantasztikus volt! Minden tökéletes volt, az ételek ínycsiklandóak és frissek voltak, a szolgáltatás pedig kiváló. Igazán élveztük az itt töltött időt! Köszönjük."
Lippai Család
"Nagyon köszönjük Önöknek azt a figyelmet, amelyet az esküvőnk iránt tanúsítottak. A Wekerle Étterem csapata nélkül ez a nap nem lehetett volna olyan tökéletes. Hálásak vagyunk mindenért, amit tettek értünk, és örömmel ajánljuk az Önök szolgáltatásait másoknak is."
Klau és Péter
"Az étterem fantasztikus volt! Minden tökéletes volt, az ételek ínycsiklandóak és frissek voltak, a szolgáltatás pedig kiváló. Igazán élveztük az itt töltött időt! Szuper csapatépítő utáni kajálás volt! 🙂 "
"Nagyon köszönjük, hogy részt vettek ebben a meglepetés szülinapban. Az Önök vendégszeretete és figyelmessége megmutatta, hogy valóban fontosnak tartják, hogy az emberek jól érezzék magukat az étteremben. Biztos vagyok benne, hogy a 60.-at is nálatok fogom tartani!!"
Marcsi
"Az évzáró vacsora tökéletes választás volt számunkra! Az étterem közelsége és a finom ételek mindenkinek tetszett. Köszönjük az étterem csapatának a profi kiszolgálást és a figyelmességet, ami még szebbé tette az ünnepi vacsorát."