logo

Rendezvények

Wekerle Étterem: Tökéletes helyszín rendezvényeinek lebonyolításához!

Keresi a tökéletes helyszínt esküvője, keresztelője, családi összejövetele, házassági évfordulója, születésnapja, ballagása, szalagavatója, osztálytalálkozója vagy megemlékezése számára? Ne keressen tovább! 

A Wekerle Étterem ideális választás az Ön számára!

Miért válasszon minket?

 • Hangulatos környezet: Éttermunk a Budapest 19. kerületében, a Wekerle telepen található, egy gyönyörű, zöldövezeti környezetben. Tágas termeink és teraszunk ideális helyszínt biztosítanak bármilyen rendezvényhez.

 • Szakmai csapat: Tapasztalt csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy rendezvénye tökéletesen sikerüljön. Segítünk a menü összeállításában, a dekoráció kiválasztásában és a program megszervezésében is.

 • Finom ételek: Kínálatunkban a magyar konyha ízeit megidéző ételek mellett nemzetközi fogásokat is találhat. Ételeinket gondosan válogatott alapanyagokból készítjük, friss és ízletes ételekkel várjuk vendégeinket.

 • Kedvező árak: Versenyképes árainkkal igyekszünk mindenki számára elérhetővé tenni szolgáltatásainkat. Kérjen árajánlatot még ma, és győződjön meg róla, hogy a Wekerle Étterem az Ön számára a legjobb választás!

Rendezvények, amiket lebonyolítunk:

 • Esküvő
 • Keresztelő
 • Családi összejövetel
 • Házassági évforduló
 • Születésnap
 • Ballagás
 • Szalagavató
 • Osztálytalálkozó
 • Megemlékezés

Kérjen árajánlatot még ma!

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és kérjen árajánlatot rendezvényére! Biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni!

Rólunk mondták - vendég visszajelzések

"Ezúton szeretnénk kifejezni legmélyebb köszönetünket azért, hogy hozzájárultak az esküvőnk tökéletes lebonyolításához. Az étterem csodálatos környezete, a figyelmes és barátságos kiszolgálás és az ínycsiklandó ételek mind hozzájárultak ahhoz, hogy ez az alkalom felejthetetlen legyen mindannyiunk számára. Önök nagyszerű munkát végeztek, és hálásak vagyunk azért, hogy emlékezetessé tették ezt a napot számunkra. Köszönjük!"
Réka és Zoli
"Az étterem fantasztikus volt! Minden tökéletes volt, az ételek ínycsiklandóak és frissek voltak, a szolgáltatás pedig kiváló. Igazán élveztük az itt töltött időt! Köszönjük."
Lippai Család
"Nagyon köszönjük Önöknek azt a figyelmet, amelyet az esküvőnk iránt tanúsítottak. A Wekerle Étterem csapata nélkül ez a nap nem lehetett volna olyan tökéletes. Hálásak vagyunk mindenért, amit tettek értünk, és örömmel ajánljuk az Önök szolgáltatásait másoknak is."
Klau és Péter
"Az étterem fantasztikus volt! Minden tökéletes volt, az ételek ínycsiklandóak és frissek voltak, a szolgáltatás pedig kiváló. Igazán élveztük az itt töltött időt! Szuper csapatépítő utáni kajálás volt! 🙂 "
"Nagyon köszönjük, hogy részt vettek ebben a meglepetés szülinapban. Az Önök vendégszeretete és figyelmessége megmutatta, hogy valóban fontosnak tartják, hogy az emberek jól érezzék magukat az étteremben. Biztos vagyok benne, hogy a 60.-at is nálatok fogom tartani!!"
Marcsi
"Az évzáró vacsora tökéletes választás volt számunkra! Az étterem közelsége és a finom ételek mindenkinek tetszett. Köszönjük az étterem csapatának a profi kiszolgálást és a figyelmességet, ami még szebbé tette az ünnepi vacsorát."